Lej serveringspersonale hos Tjenerskolen

Velkommen til Tjenerskolen – din professionelle partner, når det kommer til at leje professionelt serveringspersonale til enhver begivenhed. Uanset om du planlægger servering til en storslået bryllupsfest, en formel firmafest eller en hyggelig middag derhjemme, er vores dygtige tjenere og servitricer klar til at sikre, at din begivenhed forløber perfekt. Uanset event er det afgørende at have det rette serveringspersonale, der kan levere en førsteklasses service oplevelse for dig og dine gæster. Hos Tjenerskolen har vi specialiseret os i at levere professionelt, erfarent og engageret serveringspersonale, der sikrer, at din begivenhed bliver en succes fra start til slut.

Servering til fest

Skræddersyet personaleløsninger for dig

Vi forstår, at hver eneste detalje tæller, når du skal imponere dine gæster, og derfor har vi gjort det til vores mission at tilbyde skræddersyede løsninger, der passer perfekt til dine behov. Vores team består af nøje udvalgte tjenere, bartendere, sommelierer og eventkoordinatorer, som alle har gennemgået grundig træning og har erfaring fra en bred vifte af arrangementer. Fra den diskrete og høflige servering ved middagsbordet til den energiske og professionelle håndtering af en travl bar, er vores personale dedikeret til at levere en service, der overgår dine forventninger.

Når du vælger at leje serveringspersonale gennem Tjenerskolen, får du ikke blot adgang til dygtigt personale, men også til en samarbejdspartner, der engagerer sig i at forstå din vision for begivenheden. Vi ved, at det ikke kun handler om at servere mad og drikke – det handler om at skabe en atmosfære, hvor dine gæster føler sig velkomne, forkælede og værdsatte. Derfor tager vi os tid til at lytte til dine ønsker, give dig råd baseret på vores omfattende erfaring og sørge for, at alt kører problemfrit, så du kan fokusere på at nyde øjeblikket.

Hvorfor vælge vores serveringspersonale?

Hos Tjenerskolen forstår vi vigtigheden af at have professionelle tjenere, der ikke blot serverer, men også bidrager til en uforglemmelig oplevelse for dine gæster. Her er nogle af de fordele, du får ved at leje serveringspersonale gennem os:

  • Certificeret tjenere: Vores tjenere er grundigt trænet og har erfaring fra mange forskellige typer af arrangementer. De håndterer alt fra servering af mad og drikke til opvask og oprydning med en smilende og imødekommende attitude.

  • Skræddersyet service: Vi ved, at hver begivenhed er unik. Derfor tilbyder vi fleksible løsninger, hvor du kan leje lige præcis det antal tjenere, du har brug for, samt specialiserede roller som bartendere, sommelierer eller eventkoordinatorer.

  • Imponerende omdømme: Tjenerskolen har gennem årene opbygget et stærkt omdømme for kvalitet og pålidelighed. Vores kunder roser vores personale for deres høje serviceniveau og opmærksomhed på detaljer.

Hvordan fungerer det?

At leje serveringspersonale gennem Tjenerskolen er enkelt og ligetil:

  1. Kontakt os: Udfyld formularen på denne side eller ring til os direkte for at drøfte dine behov.

  2. Tilpasning: Sammen skræddersyr vi en løsning, der passer præcis til din begivenhed, både i forhold til antal medarbejdere og ønsket serviceniveau.

  3. Afvikling: Vores professionelle team møder op til tiden, klar til at sikre, at din begivenhed bliver en succes.

  4. Oprydning: Når festen er ovre, sørger vi for en grundig oprydning, så du kan nyde resten af aftenen uden bekymringer.

Hvilke informationer skal vi bruge?​

Når du booker os, er der nogle informationer vi gerne vil vide på forhånd. På den måde sikrer vi skræddersyede tjenere til jeres arrangement, og at alt spiller 100 % så vi ingen misforståelser eller mangler skulle have. Se hvilke informationer vi gerne vil have nedenfor:

  • Dato
  • Adresse med postnummer 
  • Hvilken type arrangement skal afholdes?
  • Ankomsttid for gæster
  • Skal vi hjælpe med bordopdækning
  • Forventet spisetidpunkt
  • Forventet slut på service
  • Tjenerens opgaver
  • Hvilken form for servering? buffet, social dining eller tallerken
  • Mangler i måske hjælp til andre dele af jeres event?
  • Vi hjælper altid med opvask

Kontakt Os

Er du klar til at sikre, at din næste begivenhed bliver en succes? Kontakt os i dag for et uforpligtende tilbud. Udfyld formularen her på siden eller ring til os på [telefonnummer]. Vi ser frem til at hjælpe dig med at gøre din begivenhed uforglemmelig!

Hvorfor skal du leje en tjener?

At leje en tjener kan være nødvendigt af forskellige årsager afhængigt af sammenhængen. Her er nogle mulige grunde til at leje en tjener ➡️

  1. Service og gæstfrihed: Tjenere er uddannede til at give en høj grad af service og gæstfrihed. De kan hjælpe med at skabe en positiv oplevelse for gæster, kunder eller besøgende ved at betjene dem høfligt og professionelt.
  1. Servering ved begivenheder: Hvis du afholder en større begivenhed, som en bryllupsreception eller en formel middag, kan en tjener hjælpe med servering af mad og drikke til gæsterne. Dette sikrer en glat og elegant serviceoplevelse.
  1. Professionel anledning: I professionelle anledninger, som f.eks. i finans- eller juridiske firmaer, kan en tjener ansættes til at bistå med servering af måltider under forretningsmøder eller konferencer.

Hvorfor skal du vælge tjenerskolen?

  • Du er altid sikret dig certificeret tjenere
  • Vi tilbyder tjenere med flere års erfaring i bagagen
  • Vores tjenere vil altid komme med et smil og overskud til opgaven

Hvordan booker du vores serveringspersonale?​

Vi synes ikke det skal være svært at booke tjenerpersonale til dit arrangement… Så vi har gjort det super nemt for dig! På den måde kan du bruge alt din tid på dit arrangement. Alt du skal gøre er at udfylde formularen, og vi vil vende tilbage til dig hurtigst muligt!

Hvilke arrangementer dækker vi?

Du kan leje vores tjenere til en bred vifte af arrangementer og begivenheder. Her er nogle typer af arrangementer, hvor du typisk kan overveje at leje tjener hos os ⬇️

  1. Bryllupper: Tjenere kan hjælpe med at betjene mad og drikke under bryllupsreceptioner og sørge for, at gæsterne har en mindeværdig oplevelse.
  1. Formelle middage: Ved formelle middage, gallafester eller banketter kan vores tjenere sørge for opdækning, servering af flere retter og generel gæstfrihed.
  1. Banketter: Store selskaber, som virksomhedsmøder, konferencer og velgørenhedsmiddage, kan drage fordel af professionel betjening for at sikre en effektiv og elegant service.
  1. Cateringbegivenheder: Cateringvirksomheder lejer ofte vores tjenere til at assistere med servering af mad ved begivenheder, uanset om det er en privat fest, firmafest eller en offentlig begivenhed.
  1. Private fester og receptioner: Fødselsdage, jubilæer, afgangs-fester og andre private begivenheder kan blive mere specielle med vores tjenere til at tage sig af servering og opdækning.

Ofte stillede spørgsmål

Det er nemt at booke gennem Tjenerskolen. Du kan udfylde vores online bookingformular, eller kontakte os direkte via telefon eller e-mail. Vi vil derefter tage en snak med dig for at forstå dine behov og skræddersy et tilbud til din begivenhed.

Vi anbefaler at booke så tidligt som muligt, især hvis din begivenhed finder sted i højsæsonen (f.eks. sommermånederne eller juleperioden). Dette sikrer, at vi har tilgængeligt personale, der matcher dine behov. Vi kan dog også ofte hjælpe med kortere varsel – kontakt os for at høre om vores aktuelle tilgængelighed.

Vi lejer altid minimum 2 tjenere ud for at sikre os mod akutte situationer som sygemeldinger. Dette gør, at vi kan garantere, at din event forløber som planlagt, uden uforudsete udfordringer. Vi sikrer os altid at du er dækket ind. Som udgangspunkt vil vi altid rådgive dig med antal af tjenere ift. størrelsen af din fest og de behov du har. 

Ja, vi tilbyder specialiserede medarbejdere som bartendere, sommelierer og eventkoordinatorer. Fortæl os om dine behov, så sørger vi for at matche dig med det rette personale.

Alle vores tjenere gennemgår en omfattende træning, og vi udfører løbende kvalitetssikring gennem feedback fra både kunder og ledelse. Vi stræber efter at levere en service, der overgår dine forventninger.

Vi forstår, at planer kan ændre sig. Hvis du har brug for at justere din booking, beder vi dig kontakte os så hurtigt som muligt. Vi vil gøre vores bedste for at imødekomme dine ændringer.

Ja, vores personale kan tage sig af oprydning og rengøring efter arrangementet, så du kan slappe af og nyde resten af aftenen uden bekymringer.

Vores afbestillingspolitik afhænger af det tidspunkt, hvor afbestillingen finder sted. Kontakt os for flere detaljer, så vi kan finde den bedste løsning for dig.